Ühiskondlik taandareng vs kooseluseadus

www / 5. oktoober 2017

Eilne saade "Suud puhtaks" paneb järjekordselt emotsioonitsema ning suht teraapia mõttes ka mõtteid kirja panema. Kusjuures emotsioon oli nii tugev, et vaatasin-kuulasin seda "titaanide heitlust" täna kordusena üle, eks see veidi massohistlik oli... Kas terve mõistusega isendite arvukus on tõepoolest langustrendis? Jube...
On asju, mida on raske mõista. Siia paigutaksin tavainimesele hoomamatu lõpmatuse ning universumiga seonduva, tavasilmale nähtamatu ning tunnetamatu nt peenmateeria jms. Samuti on asju, mille üle ei vaielda. Usun, ei, tegelikult olen kindel, et siia kuuluvad loodusseadused. Millegipärast meenub nõukaajast "geniaalne mõte" panna jõed tagurpidi voolama. Loodusliku tasakaaluga seoses meenub mulle alati omaaegne lasteraamat "Naksitrallid", kus on igale ajukääbikulegi arusaadavalt esitatud, mis juhtub looduses, kui rikutakse looduslikku tasakaalu.
Nn "euroopalikud väärtused" nimetasin juba ammu värdväärtusteks ja tunnustan siisjuures I. Gräzinit superhea ning väga emotsionaalse kõne eest Riigikogus, kus ta küsis: millised on need euroopalikud väärtused? Tants kooseluseaduse üle käib juba aastaid ajudele ja jumal tänatud, et siis on veel veidigi terve mõistusega isendeid. Isiklikult ei tea küll ühtegi normaalset meest, kes veel mehe nime õigustab, kes samasooliste kooselu (loe: homosid) õigeks peab. Huvitav on seejuures see, et diskussiooni ei kaasata psühhiaatreid ega arste. Ka nende seisukoht on üldjuhul teada. Võrdõiguslased tuginevad eelkõige inimõigustele ning võrdsele kohtlemisele... Selleks peavad küll koljukontuurid olema, et pereväärtuste puhul selliseid väärtusi peamistena esitada. Tule taevas appi! Ja olemegi jõudnud selleni, et defineerimist vajaks juba NORMAALSUS kui selline. Kilbile on töstetud ju tegelikult kõik ebanormaalne ja enesehävitajalik.  Päris õudne on kuulata seda, kuidas enamik nõukaaegseid (loe: kasvanud, õppinud, töötanud) tolerastide ning võrdõiguslaste poolt automaatselt tagurlasteks tituleeritakse. Kas ajupesu on tõesti nii mõjus olnud? Mida aeg edasi seda kindlam tundub, et kõik mis maailmas toimub ja toimumas on, on suht kindlalt eesmärgistatud...kas tõesti inimkonna hävitamiseks... ja kes on selle muusika tellija? Kaasamängijate ajud on igatahes juba nii ära komposteeritud, et ajuollust varsti enam ei olegi. Ja mida nooremas eas sellise ajupesuga alustada, seda mõjusam see on. Ja nii need uued normaalsused kinnistataksegi...
Ja veelkord: on asju, mille muutmisest peaks hoiduma. Siia kuuluvad kindlasti ka pereväärtused. Perekond on olnud aastatuhandeid ühiskonna alustugi ja siin on peamiseks eesmärgiks järglaste saamine s.t liigi säilimine nagu ka loomariigis. Kuid inimloom tundub olevat see kõige-kõige lollim kõigist muudest mõistuslikest isenditest. Nimelt osa inimisenditest arvabki, et meie emake Maa ongi vaid olesklemiseks, reostamiseks, naudingute kultiveerimiseks jne jne. Ja inimnõistusel ei ole ju piire, eriti siis kui ollakse jalgupidi nn "heaoluühiskonnas", kus võimutseb Rahajumal ja prohvetiks on Pank. Seega ei ole kaugel aeg, kus oma inimõigusi hakkavad nõudma pedofiilid, siis zoofiilid jms. Ka nendel on ju õigus olla õnnelik ja saada selleks vajalikku tuge... See ei ole enam kaugel. Kaitsmist vajavad juba ammu hoopis teised - need kes toetavad pereväärtusi, rahvuslust ning ajavad nii sõnade kui ka tegudega eesti asja.
Ja veelkord tagasi tulles alguse e eelnimetatud saate juurde: poliitik peab olema ikka raudse närviga, et taluda väitlust selgrootute tolerastidega, kelle ainukeseks eesmärgiks näib olevat võimul püsimine. Ja selle nimelt ollakse nõus tegema mida iganes: ujuma vastuvoolu, unustama normaalsed väärtused, sildistama tervet mõistust, tolereerima ja kultiveerima värdväärtusi.
Ja lõpetuseks veelkord väärtustest: nagu ütles mu kadunud vanaema, 80+ esimeses vabariigis sündinud ning nõukaaegne ema ja minagi usun sama - piisab vaid usuõpetuse 10st käsust, mida tuleks tingimusteta järgida selleks, et olla INIMENE ja püsida õigel kursil.
 

Lisa kommentaar

Email again: