Mis toimub?

www / 20. oktoober 2016

Selleks. et hakata taipama, et toimub midagi erakordselt jubedat, ettarvamatut. pahatahtlikku jne ja seda kõike serveeritakse humaansuse, inimõiguste, isikuvabaduste jms kastmes, ei pea enam isegi vandenõuteoreetik olema. Piisab tervest mõistusest, mis sisaldab veel olulises osas ajuollust ja infot erinevatest allikatest. Kes toetub ainult massi- või peasvoolumeediale, võib veel mõnda aega õndsas teadmatuses tuigerdada.
Hüpotees 1
Kujundatakse sootut, juurteta, empaatiavõimetut, väärtushinnanguteta, ajudeta, manipuleeritavat ja seeläbi "soovitavas suunas" juhitavat inimisendite massi. Ja seda kõike üha kiirenevas tempos. Nüüd üritaksin seda hüpoteesi veidi lähemalt ja jupikaupa analüüsida.
Milleks sootut? Kui mees- ja naissugu aetakse totaalselt segamini, siis milline võiks olla inimkonna tulevik? Kui tulevik mingite niiditõmbajate visioonis üldse eksisteerib. Kas see ongi nn Maa inimkonnast vabastamise algus? Kui see peaks õnnekombel aset leidma ilma suurema sõjata, siis kulub veel ehk mõni aastakümme... totaalse hääbumise või lõpliku debiilistumiseni. Palju õnne, Sulle looduse kroon! Loomariigis sellist ajuvabadust ei eksisteeri.
Kui me läheme kirvega loodusseaduste kallale, siis mis juhtub... pikemas perspektiivis nimelt? Kui me läheme aastatuhandeid vastupidanud väärtushinnangute ja ühiskonna alustala - pereväärtuste kallale, siis mis juhtub pikemas perspektiivis? Peab olema analüüsivõimetu ja ajudeta pimekurt, et mitte mõista...
Tähendab, et järglasi pole vaja. Ja need, kes veel sünnivad - need zombistame.igatpidi ära. Tööriistu selleks jätkub ning tuleb üha juurde: ema-isa ei ole vaja, autoriteete samuti, kõik on lubatud, kedagi ei pea austama, RAHA on sinu JUMAL ja PANK on PROHVET! Meelemürgid ruulivad, pidu taevani, koolist kujundatakse kõike muud kui õpituba, tervis pole oluline, loodust ei pea hoidma. Kui noormehed on kaitseväekõlbmatud, siis las naised sõdivad! Milleks sünnitada ja lapsi kasvatada? See on lõputu õuduste kultiveerimise kombinaat. Ainult et millises dimensioonis paiknevad dirigendid?
Juurtetute kujundamise eesmärki täidab suurepäraselt nii Euroopa Liit kui A-ga algav suuragressor ise. Tulemuseks karjakaupa liikuma lükatud inimmassid, millega omakorda kaasneb "pärismaalaste" nii vaimne kui füüsiline vägistamine.
Empaatiavõime hääbumisele aitab suurepäraselt kaasa lõputu vägivalla kultiveerimine. Ja jällegi, vahendeid selleks jätkub - filmitööstus, teater, meedia. See on justkui uus normaalsus ja seda on nii palju, et enam ei kotigi. Ja mida aeg edasi, seda vähem. Üha rohkem väikesi lapsi puutub vägivallaga juba maast-madalast kokku.
Mis väärtushinnangud? Nüüd nimetatakse neid euroopalikeks väärtusteks, adumata, et Euroopa ise on ajaloolised väärtushinnangud asendanud väärastunud väärtustega.
Mõtlemisvõime on õnneks siiski veel paljudel säilinud, kuigi totaalne ajupesu on tublit tööd teinud.
 

Lisa kommentaar

Email again: